Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Uw trap is onze passie!

Eric Lauwers is d grote naam in Turnhout voor landelijke en moderne, klassieke, eigentijdse of design of op maat. Wij tillen uw interieur graag naar een hoger niveau. Wij gaan niets uit de weg en maken van elke opdracht een meesterwerk. Vraag nu een vrijblijvende offerte!
Betonnen trappen bekleden.

Trappenmakerij Lauwers beschikt over de juiste tools en kennis. Wij maken van uw trap een esthetisch pareltje dat geen millimeter wringt!

Landelijke trap

Uw traphal verdient een unieke afwerking. Landelijk, cottage, sober, elegant, sierlijk, U vindt gegarandeerd uw gading in ons uitgebreide gamma houten trappen op maat.

Moderne trappen

Heeft u een hedendaags interieur? Dan kan een prachtige moderne trap de eyecatcher van uw huis worden. Wij tillen uw interieur naar een hoger niveau!

Trapbekleding

Kan uw kale betonnen trap wat extra cachet gebruiken? Dan zijn de mogelijkheden haast onbeperkt. Eric Lauwers maakt er een pareltje van, in de houten bekleding van uw dromen.
Specialiteiten

Trappen in Turnhout: Eric Lauwers zorgt voor ambachtelijk maatwerk

De specialist voor het plaatsen van trappen in Turnhout? Die heeft u net gevonden: Trappenmakerij Eric Lauwers is w garantie op kwalitatief en ambachtelijk maatwerk.

In ons assortiment vindt u een breed gamma landelijke houten trappen en moderne trappen. Ook voor renovaties en het bekleden van betonnen trappen klopt u bij ons op de juiste deur.
We begeleiden u graag in uw keuze van houtsoort en afwerking: hout, glas, inox, kunststof, staal of beton: werkelijk alles is mogelijk. Komt u zelf op de proppen met een ontwerp voor een trap? Geen probleem, samen realiseren we uw droom!Werp hier een blik op onze projecten en realisaties. Of breng eens een bezoekje aan onze Facebookpagina. Zo ontdekt u meteen hoe onze vakmensen w traphal een nieuw leven bezorgen.
Heeft u een vraag of wilt u een gratis offerte? Neem dan vrijblijvend contact op met Eric Lauwers, d referentie voor trappen in Turnhout.

Trappen in Turnhout: van 3D-ontwerp tot productie op maat

Trappen plaatsen bij particulieren en bedrijven in de regio Turnhout? Dat is al jaren onze specialiteit. Trappenmakerij Eric Lauwers bracht al honderden opdrachten tot een perfect einde.
Onze vakmannen tillen uw interieur naar een hoger niveau, zowel in klassieke, moderne, rustieke of landelijke stijl.

Vooraleer we uw trap plaatsen, volgt eerst een volledig uitgewerkt productieproces in ons eigen atelier. Eerst meten we de trap nauwkeurig op en creren we een driedimensionaal voorontwerp.

Dit 3D-ontwerp wordt samen met u tot in de puntjes verfijnd, tot u helemaal tevreden bent. Nadien wordt uw project zo snel mogelijk in productie genomen in ons machinepark.

Wij zijn het soort bedrijf dat nog in nauw contact staat met zijn klanten. De meewerkende zaakvoerder is bovendien aanwezig bij elke plaatsing. Zo heeft u steeds een vast aanspreekpunt.

Dankzij onze ervaring en knowhow groeiden we uit tot d referentie in de regio Turnhout voor moderne of houten trappen van topkwaliteit. Vraag nu een vrijblijvende offerte via mail of telefoon!
© 2013-2018 Lauwers Eric BVBA
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
  • Google+
  • Pinterest
  • Twitter
Onze regio's
Contacteer ons
Lauwers Eric BVBA
Biezenveld 8
2460 KASTERLEE
Tel.: +32 14848487
GSM: +32 476212512
Fax: +32 14854828
Contacteer ons